MISSIÓ

FOTO: SORAYA ALBA – ig @soraya_alba

Ens presentem: som Cornellà Actitud.

Una associació sense ànim de lucre de caràcter solidari, que té com a objectiu ajudar als veïns i veïnes de la nostra ciutat que es troben en una situació vulnerable socioeconòmicament.

Aquest projecte neix d’una iniciativa ciutadana, de les inquietuds del teixit associatiu de la ciutat i de l’esperit solidari d’un grup de persones amb el desig de compartir, ajudar i col·laborar.

Els nostres objectius principals són:

  • Promoure projectes, programes i estratègies orientades a la consciència social, solidaritat, participació, cooperació i voluntariat.
  • Fer campanyes de sensibilització per donar visibilitat a aquelles persones i col·lectius que pateixen exclusió social per raons econòmiques, de diversitat funcional o per discriminació racial, d’origen o gènere.
  • Promoure la col·laboració entre diferents agrupacions ciutadanes, entitats i barris de la nostra ciutat amb la finalitat de fomentar el teixit associatiu de Cornellà.

Cornellà Actitud va començar com una campanya puntual per ajudar a la Botiga Solidària de Cornellà, davant l’augment de persones i famílies afectades per la crisi de la COVID-19. No obstant, les necessitats socials derivades d’aquesta crisi continuen existint, i la resposta dels ciutadans i ciutadanes de Cornellà va ser tan gran que  hem decidit constituir-nos com a entitat per poder garantir la continuïtat en el temps d’aquest projecte.

D’altra banda, i més enllà de la present pandèmia, som conscients de les diferents problemàtiques socioeconòmiques a les quals tantes persones han de fer front dia rere dia. És per aquest motiu que tenim la voluntat de poder continuar organitzant iniciatives solidàries per ajudar a qui més ho necessita.

Volem ser actius des de la positivitat, la participació i l’alegria. I, amb la vostra col·laboració, segur que ho podrem aconseguir. Perquè ser de Cornellà és molt més: és una actitud.

Salutacions,

Cornellà Actitud